Aankomende Expositie

Manon Elmendorp exposeert in Galerie de Duig van 6 t/m 28 april 2019

Opening : zaterdag 6 april om 15.00 uur


Galerie de Duig heeft ook dit jaar elke maand een andere expositie voor u in petto, wederom met verschillende stijlen en technieken.
We trappen het expositie-seizoen af met het verbluffende werk van Manon Elmendorp.

Manon Elmendorp is in 2000 afgestudeerd aan de Willem de Kooning Academie (Academy of Fine Arts) te Rotterdam, afstudeer richting Illustratie. Na haar opleiding heeft Manon zich echter met name gericht tot de Autonome Kunst.


In het werk van Manon is een duidelijke en uitgesproken eigen stijl te vinden. Er wordt veelvuldig gebruik gemaakt van mooie heldere uitgebalanceerde kleuren. Manon laat zich in haar werk veelvuldig inspireren door verschillende culturen zoals o.a. de Aboriginal Dot technieken, Indonesische Batik, Maori Kunst maar ook Afrikaanse Kunst en de Arabische Mozaïektechniek.

Nergens doet zij deze stijlvormen geweld aan terwijl zij toch geheel eigen visie er in verwerkt.
Dit levert een aantal fraaie, gedetailleerde kunstwerken op. Doordat het proces zeer arbeidsintensief is en omdat alle werken met de hand zijn vervaardigd, is er een zeer beperkte oplage beschikbaar. Het werk is zowel gemaakt op doek als op beelden!Het beloofd een heel bijzondere expositie te worden waar wij van Galerie de Duig bijzonder trots op zijn.De opening wordt verricht op zaterdag 6 april om 15.00 uur door Leo Kattestaart en zal worden vergezeld met muziek van Dreamwest (Bill Parker en Jolanda Haanskorf)
Voorbezichtiging is mogelijk op deze zelfde dag vanaf 12.00 uur!Galerie de Duig is tijdens deze expositie elke zaterdag en zondag geopend van 13.00 tot 17.00 uur en op afspraak.

De expositie van Manon Elmendorp loopt van 6 t/m 28 april 2019,

Voor meer informatie;
www.galeriededuig.nl

www.manon-elmendorp.nl